Puzzle SMS

Download Maxabout SMS App From Play Store
Puzzle Status Messages and SMS
Viewed: All time: 28437 times, Week: 12 times
Updated 14 hours ago
Puzzle SMS
14 Hours Ago | 12 shares | By Sourabh # 106
Jis Se Ap Pyar Krte Ho Us Se Shadi K Kitne % Chance Hain. Koi Ek Select Karen. A, B, S, N, E, F, T, Y, R, K. Reply Mst




Answer - A...00%, B...50%, S...100%, N...90%, E...10%, F...75%, T...05%, ..60%, R...98%, K...20%.
Puzzle SMS
17 Days Ago | 5 shares | By Sejan... # 136
2 birds named "i luv u" & 'u love me"

lived in a house

'u luv me" flew away

who is there in the house now.............?
Puzzle SMS
17 Days Ago | 42 shares | By 8003511191 # 3
Mandir Ke 9 Darwaje,

1 Darwaje Me 9 Pandit,

1 Pandit Ke 9 Biwi,

1 Biwi Ke 9 Bacche,

1 Bachhe Ke Pas 9 Tokri

1 Tokri Mai 9 Phool,

.

.

.

.

.

.

.

Batao Kitne Phool...?
Puzzle SMS
17 Days Ago | 32 shares | By Gaurav # 110
EK Anokha Sawaal:
Agar Tension ka Talluk Dimaag se Hai,
To Heart Attck Q aata hai ?
0r
Agar LOVE ka Taalluk DIL se hai,
to Pyaar me Log Pagal Q hote.
Puzzle SMS
One Month Ago | 7 shares | By Shobhit # 69
If, 1+4=10
2+8=20
4+16=40
Then 8+32=?
Puzzle SMS
4 Months Ago | 47 shares | By Rahul # 84
Solve the case(challange):-

A man was found murdered on 15.8.2007 afternoon…
1. His wife called police…
2. Police questioned everyone…
3. Wife :- Sir, i was sleeping…
Neighbours :- V went 4 the marriage…
Driver :- I went to Bank sir…
Cook :- I went to Market…
Watch Man :- I went to My relations Marriage…
Police arrested murderer immediately…
Who was it ??
Puzzle SMS
One Year Ago | 5 shares | By Varun # 83
1) Wo kon si jagah hai jahan suraj ki kiran sirf 1 bar parri ab Qayamat tak nahi parregi.?
Ans: darya-e-neel ka centre..
2) Wo kya hai jo piya jata hai khaya nahi.?
Ans:ghussaa.
3) Wo kon hai jis ne jhoot bola or jannat men jayega.?
Ans:fir'on ki biwi aasia.
4) Wo kon hai jis ne sach bola or jahannum men jayega.?
Ans:chipkali (lizard).
5) Insan k jism men Rooh k rahnay ki jagah kahan hai.?
Ans: shehrag.
Puzzle SMS
One Year Ago | 16 shares | By Vijay # 34
I am a 10 letter city.
My 4,5,6 letter is an educational degree.
10,6,9 is a part in d face.
1,2,4,5 is used in hair.
5,6,7is used in cricket.
Find
Puzzle SMS
2 Years Ago | 3 shares | By reddyysnr # 6005
Ram has a brother A and two sisters B,C. Each sister has two children & A has 3. Ram is unmarried.. how many total members are there in the family..??


Ans: 14(add the spouses of A,B,C also)
Puzzle SMS
2 Years Ago | 9 shares | By Angad # 101
The below is a number
puzzle. It should be read
left to right, top to bottom.
1
1 1
2 1
1 2 1 1
1 1 1 2 2 1
? ? ? ? ? ?
? ? ? ? ? ? ? ?
Question 1: What is the
next two rows of
numbers?

Question 2: How was this
reached?
Puzzle SMS
2 Years Ago | 8 shares | By Neeraj # 38
It is a 9 letter word-123456789.
If it fails u die.if u can 234,u have 1234.
56 is 1type of disease.
89 indicates exat location nd time
Puzzle SMS
2 Years Ago | 1 shares | By PAGALPANTI # 2
1 Cheez Hai Jo Agar Khushk Hai To 2 Kilo
Gili Ha To 1 Kilo
or Agar Jal Jaye To 3 Kilo
Batao Kya Cheez Hai.
/
/
/
Ans:-Sulphur

Top Contributors

Points Rank SMS
PAGALPANTI 1902 2 1902
8003511191 1564 3 1564
Vijay 501 34 501
Neeraj 498 38 498
Shobhit 483 69 483
Varun 479 83 479
Rahul 479 84 479
Angad 467 101 467
Sourabh 463 106 463
Gaurav 459 110 459