Riddles SMS

Riddles SMS, Riddles Status Messages
Viewed: All time: 93077 times, Week: 337 times
Updated 2 months ago
2 Months Ago | 13 shares | By Sourabh # 106

Jis Se Ap Pyar Krte Ho Us Se Shadi K Kitne % Chance Hain. Koi Ek Select Karen. A, B, S, N, E, F, T, Y, R, K. Reply Mst




Answer - A...00%, B...50%, S...100%, N...90%, E...10%, F...75%, T...05%, ..60%, R...98%, K...20%.

2 Months Ago | 6 shares | By Varun # 62

1) Wo kon si jagah hai jahan suraj ki kiran sirf 1 bar parri ab Qayamat tak nahi parregi.?
Ans: darya-e-neel ka centre..
2) Wo kya hai jo piya jata hai khaya nahi.?
Ans:ghussaa.
3) Wo kon hai jis ne jhoot bola or jannat men jayega.?
Ans:fir'on ki biwi aasia.
4) Wo kon hai jis ne sach bola or jahannum men jayega.?
Ans:chipkali (lizard).
5) Insan k jism men Rooh k rahnay ki jagah kahan hai.?
Ans: shehrag.

2 Months Ago | 43 shares | By 8003511191 # 3

Mandir Ke 9 Darwaje,

1 Darwaje Me 9 Pandit,

1 Pandit Ke 9 Biwi,

1 Biwi Ke 9 Bacche,

1 Bachhe Ke Pas 9 Tokri

1 Tokri Mai 9 Phool,

.

.

.

.

.

.

.

Batao Kitne Phool...?

Riddles SMS
5 Months Ago | 2 shares | By AJIT RUBY # 5

Twxumxhzaxzrzxzzaxtiwxxzmwxwwezz kzhwxzawxrzwaxxbkzawrnxwzaztwzxhza kwxzawrxdiwxzyxwa Is sms main se W X or Z cut karo aik V.I.P SmS milega

Riddles SMS
9 Months Ago | 2 shares | By Chandan # 82

When swimming is good for the development of our arms and legs, why do fish not have arms and legs........

Riddles SMS
9 Months Ago | 19 shares | By Anika # 76

Andhay ki Bewi ko bahra Bhaga kai lai gaya.
Aur Goongay nai dekh liya
.
.
.
..
Ab goonga andhay ko kaisay bataye
ki bahra us ki bewi bhaga kE lai gaya ?

Its Challenge for u Ans it ?

11 Months Ago | 5 shares | By Sejan... # 136

2 birds named "i luv u" & 'u love me"

lived in a house

'u luv me" flew away

who is there in the house now.............?

11 Months Ago | 32 shares | By Gaurav # 107

EK Anokha Sawaal:
Agar Tension ka Talluk Dimaag se Hai,
To Heart Attck Q aata hai ?
0r
Agar LOVE ka Taalluk DIL se hai,
to Pyaar me Log Pagal Q hote.

One Year Ago | 7 shares | By Shobhit # 70

If, 1+4=10
2+8=20
4+16=40
Then 8+32=?

One Year Ago | 47 shares | By Rahul # 87

Solve the case(challange):-

A man was found murdered on 15.8.2007 afternoon…
1. His wife called police…
2. Police questioned everyone…
3. Wife :- Sir, i was sleeping…
Neighbours :- V went 4 the marriage…
Driver :- I went to Bank sir…
Cook :- I went to Market…
Watch Man :- I went to My relations Marriage…
Police arrested murderer immediately…
Who was it ??

Riddles SMS
One Year Ago | 2 shares | By Ashish # 8965

Select any pair of Alphabets
Then ill tell you ke aap kis tarha ki mohabat karte hai....,.
MM ??
FF ??
CC ??
AA ??
ZZ ??
SS ??
Reply fast.











Answer

MM...Time pas.
FF...Romantic.
CC...Just Friendship.
AA..Sachi Mohobbat karte ho.
ZZ...Dhoka Dete ho.
SS...Itni Ziyada k Shadi karny ki Planing hai.

Riddles SMS
One Year Ago | 2 shares | By Mudassir # 8969

Mathematical Jokes :

Which song is this?
12.99999

.

.

.

‘tera hone laga hoon’

Which song is this?
13.00000000000001

.

.

.

‘tera tera tera suru…’

Guess which song is this
2v2v2v2v2

.

.

.

‘Jab mila two root two root two root two root two’

Guess which song is this
212

.

.

.

‘Two mere agal bagal’

Riddles SMS
One Year Ago | 2 shares | By Sujit # 74

One night, a butcher, a baker and a candlestick maker go to a hotel.
When they get their bill, however, it's for four people.
Who's the fourth person?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Answer:
One night can also mean one knight. That makes it four!

Riddles SMS
2 Years Ago | 2 shares | By Shinde # 19

This is a smart test, try 2 solve it

R+CAT+SHOW-RAT+SUN-CHOSE+MOON+I-NOON+GOAL+T-GOAT-U+E

Send answer if u r a genius.
It's only 1 word.
Solve and reply


Answer = SMILE :)

  Showing 1 - 14 of 326

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  | Next >
Download Maxabout SMS App From Play Store

Categories under Riddles SMS

Puzzle SMS
12 SMS

Top Contributors

Points Rank SMS
AJIT RUBY 989 5 989
reian jain 854 10 854
9875288111 774 12 774
Deep9009™ 629 13 629
Saurabh 559 14 559
Saket 544 15 544
Jyotsana 541 17 541
Shinde 534 19 534
Aditi 529 20 529
Sanjay 522 22 522